Preview Mode Links will not work in preview mode

Telegraaf Formule 1 podcast


Mar 29, 2021

Het nieuwe Formule 1-seizoen is los! En hoe, een zinderende race in Bahrein leidde tot een even zinderende climax. Er is dus meer dan genoeg te bespreken in een nieuwe aflevering van de Formule 1-podcast van de Telegraaf met voormalig coureur Christijan Albers en onze verslaggever Erik van Haren.

Het o zo gewilde gevecht tussen Hamilton & Verstappen is dan eindelijk daar. Tijdens de eerste race van het seizoen was het duidelijk dat het geen incident meer is te noemen dat
Red Bull zo dichtbij Mercedes zit op dit moment. Dit mondde uit in een spectaculair gevecht tussen wereldkampioen Lewis Hamilton en uitdager Max Verstappen. ‘Het was echt een geweldige race’, stelt Christijan Albers. Albers roemt de manier waarop Mercedes te werk is gegaan: ,,Ze hebben met een mindere auto, maar met een betere tactiek Red Bull verslagen.”

De heren staan ook uitvoerig stil bij de veelbesproken track limits die Max Verstappen de das om deden, waarom het ‘idioot’ is om te stellen dat de Nederlander langer had moeten wachten met zijn inhaalactie, wijzen Albers & van Haren McLaren aan als de nummer 3 van het veld, zou de teruggekeerde Fernando Alonso met een topauto zo wereldkampioen kunnen worden en is Yuki Tsunoda de grote verassing van de eerste race van het seizoen.